Alerg ca să le fac viața mai bună oamenilor care au nevoie de scaune rulante!

 

Gabriela Dan Fundația Motivation România

39.5% Complete
395 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
7
Donations
I want to donate!

Bună tuturor!

Sunt Gabriela și anul acesta alerg pentru prima dată, alături de #TeamMotivation,  la Maratonul București, pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Acum trei ani am cunoscut oameni minunați, cu și fără dizabilități, în cadrul unei tabere organizate de Fundația Motivation, oameni deosebiti și foarte optimiști cu care înca mai țin legătura. Mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc și să creăm amintiri de neuitat!

Deplasarea oamenilor cu dizabilități locomotorii depinde 100% de scaunul rulant.

Este momentul să acționăm!

Eu alerg și susțin proiectul Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante (despre care puteți citi și voi aici). Ajutați-mă să strâng suma de 1000 de lei pentru a le face o viața mai bună oamenilor care au nevoie de scaune rulante! Cu fiecare sumă donată, indiferent cât de mică, suntem mai aproape de ceea ce ne-am propus.

În cazul în care doriți să alergați împreună cu mine cei 3 km ai Cursei Populare,  pe data de 13 octombrie, nu ezitați să mă contactați!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

7 Donations

Andrei

50 RON
Felicitări si multă baftă sâmbătă!
11 Oct 2018
08 Oct 2018

Tudorița Drăghici

15 RON
24 Sep 2018
13 Sep 2018
12 Sep 2018
Sunt alături de voi!
05 Sep 2018
SUCCES!
03 Sep 2018
Gabriela Dan : Fundația Motivation România
Alerg ca să le fac viața mai bună oamenilor care au nevoie de scaune rulante!