Poți fi campion indiferent de situația în care te afli!

 

Alexandru Corneschi Fundația Motivation România

5.8333333333333% Complete
175 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mă numesc Alexandru Corneschi și sunt sportiv de performanță. Practic atletism de mai bine de 13 ani și cred că sportul leagă prietenii!

Anul trecut am câștigat cursa de 10 km din cadrul Maratonului București împreună cu Tudor, sportiv în scaun rulant. A fost momentul în care mi-am dat seama ca poți fi un campion indiferent de situația în care te afli.

Dăruirea și pofta de sport pe care le-am văzut la el m-au determinat să fiu ambasador al Fundației Motivation și să alerg și anul acesta la Maratonul București, pentru persoanele în scaun rulant.

Pe prietenii mei care doresc să se alăture acestei inițiative frumoase, îi invit să alerge alături de mine sau să doneze. Din fondurile strânse prin participarea la Maratonul București se vor dona scaune rulante pentru cei ce au nevoie de ele.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

2 Donații

Felicitări tuturor celor care indiferent de provocări fac tot ce depinde de ei pentru a-si trăi viața la cele mai inalte cote. Ei sunt cele mai bune exemple pentru cei care desi au venit pe lume fără dizabilitati, aleg să se comporte ca si cum altcineva ar trebui să hotărască pentru ei. Felicitări si lui Alexandru Corneschi pentru gestul lui extraordinar.
15 Sep 2018

Adrian M

75 RON
Succes!
06 Sep 2018
Alexandru Corneschi : Fundația Motivation România
Poți fi campion indiferent de situația în care te afli!