Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andrei Venenciuc Fundația Motivation România

100% Complete
2,050 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc să îmi faceți un cadou, să donați banii către tinerii cu dizabilități din programul Impact.

Povestea începe așa: Acum aproape 50 de ani, am zărit lumina pe Pământ și....m-am născut eu. Am avut o copilărie frumoasă, veselă și activă. La serbările de la grădiniță, mă îmbrăcam în marinar. Așa că, după ce am făcut dansuri, orientare turistică și performanță în atletism, am ajuns la... liceul de marină.

Apoi, la 21 de ani, șirul s-a rupt brusc: am trecut printr-un accident, care a continuat cu stat în spitale, lacrimi, nervi și deznădejde.

În goana pentru recuperare, a apărut speranța, sub forma Fundației Motivation. Au urmat stagii de recuperare activă, tabere, școala de șoferi și… independența. Acum, la aproape 50 de ani, cu soția și cei doi copii alături sunt împlinit. Și în următorii 50 de ani, sigur vor mai fi provocări noi, pe care sunt gata să le înfrunt cu deviza ”Se poate!”.

Cum am primit eu bucuria în dar, așa aș vrea să le-o dăruiesc tinerilor cu dizabilități din programul Impact, pe care-i știu de când au ajuns în grija Motivation, acum mai bine de 16 ani. Au crescut sub ochii mei și ai colegilor mei și le suntem familie și în continuare. Așa că lor vreau să le dăruiesc a 50-a aniversare a mea.

Prieteni, dacă vreți să îmi faceți o bucurie de ziua mea, vă rog să donați aici sumele pe care plănuiați să le dedicați cadourilor.

Împreună suntem mai buni! Mulțumesc!


Dacă vă place ideea, vă puteți dărui ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fundația Motivation România este familie pentru 25 de tineri cu dizabilități intelectuale, medii și severe, pe care i-a luat din centre de plasament de stat când erau copii, în 2003.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

Anonymous

50 RON
La Multi Ani cu sanatate!
20 Feb 2019

Anonymous

1,050 RON
La multi ani!
20 Feb 2019
Bravo vecinel inimos!
20 Feb 2019

Laura Ciudin

150 RON
Iti mulțumim pt ca ne inspiri in fiecare zi sa ne depasim limitele si sa devenim cei mai buni!
19 Feb 2019

Florentina Vasilica Toma

75 RON
Fa bine azi, că mâine s-ar putea să fie prea târziu.
10 Feb 2019

BOGDAN STEFANESCU

200 RON
LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI!! A
05 Feb 2019

Anonymous

100 RON
05 Feb 2019
30 Jan 2019
La multi ani frumosi! Multa sanatate. Multumim pentru ajutorul oferit Adelinei.
29 Jan 2019
La multi ani, Magistre!
29 Jan 2019

Anonymous

50 RON
Implicandu-ne vom face pasi catre o societate normala!!!!
29 Jan 2019
Andrei Venenciuc : Fundația Motivation România
Cel mai frumos cadou de ziua mea