Vreau o gașcă mare de prieteni motivați să facă bine!

 

Karina Cernucan Fundația Motivation România

50% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare!


Sunt Karina și am 11 ani! Anul trecut, după ce am aflat că echipa Motivation aleargă la Maratonul Cluj Napoca și că prietenii mei s-au înscris, am decis să îi susțin! Mi-au povestit despre cauza lor și m-au convins că putem să schimbăm vieți în bine fără eforturi prea mari. Așa că, mi-am spart pușculiția și am donat economiile mele pentru Fondul Scaunelor Rulante.

M-am și antrenat cu vărul meu, iar acum vreau să dau vestea mai departe și să fac un pic mai mult. Vreau o gașcă mare de prieteni care să doneze câte puțin în Fondul Scaunelor Rulante și împreună să facem treabă bună. 

Știu că sunteți mulți și că așteptați doar un motiv să faceți bine, așa că vi-l dau eu acum: banii donați aici se transformă în scaune rulante, care îi ajută să se deplaseze pe cei care nu pot să meargă. Sunt oameni ca noi, care au nevoie doar de puțin sprijin ca să își transforme viața într-una mai bună!

Vă invit să faceți o donație aici, în contul meu și vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimaraton- 10 km- Cros - 5 km- Cursa copiilor Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 14 Aprilie. Mai multe detalii despre eveniment puteți g

 

5 Donații

❤❤❤
23 Feb 2019
15 Feb 2019

Constantin Mircea

150 RON
15 Feb 2019
15 Feb 2019

Ioana Cernucan

150 RON
15 Feb 2019
Karina Cernucan : Fundația Motivation România
Vreau o gașcă mare de prieteni motivați să facă bine!