Alerg cu prietenii mei de la Moti Cluj la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca!

 

Ștefana Gordon Fundația Motivation România

47% Complete
470 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Ștefana și am împlinit 10 ani în luna februarie.
Iubesc Motivation foarte mult și de aceea vreau să alerg la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca și să susțin cauza lor. Merg la Cluj în fiecare vacanță și nu ratez nicio ocazie de a vizita biroul echipei Motivation din Cluj. Mi-ar plăcea ca peste ani să fac și eu parte din echipă și să ajut persoanele cu dizabilități.

O iubesc mult pe mătușa mea Ioana, care folosește un scaun rulant și de la ea am învățat multe despre nevoile persoanelor cu dizabilități.

Îmi amintesc că am avut la școală o temă cu o imagine în care apărea un copil în scaun rulant, iar întrebarea era care este diferența dintre mine și acel copil. Am răspuns că singura diferență pe care o văd e culoarea părului și că aș putea să fiu prietenă și să mă joc cu un copil în scaun rulant. 


Acum, abia aștept să iau startul la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca alături de prietenii mei. Alergăm pentru ca oamenii cu dizabilități să primească scaune potrivite și să se simtă liberi. 

Susțineți-mă cu o donație aici!
Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimaraton- 10 km- Cros - 5 km- Cursa copiilor Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 14 Aprilie. Mai multe detalii despre eveniment puteți g

 

8 Donații

Anonymous

20 RON
10 Apr 2019

Bunicu'

50 RON
succes Stefy!!!!
08 Apr 2019
Succes Stefy!!!
02 Apr 2019

Alex si Victor

50 RON
Succes Stefana, iti tinem pumnii!
31 Mar 2019

Anonymous

25 RON
05 Mar 2019
Succes scumpa mea!!! sunt mandra de tine
05 Mar 2019
Succes Stefy!!!
24 Feb 2019

Anonymous

15 RON
Felicitari pentru curaj. Succes
20 Feb 2019
Ștefana Gordon : Fundația Motivation România
Alerg cu prietenii mei de la Moti Cluj la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca!