Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Ionela Ionescu Fundația Motivation România

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg cursa de 10 km la Maratonul București pentru cauza Fundației Motivation. Am decis să mă implic și prin participarea mea la eveniment să strâng 1000 lei, ceea ce înseamnă două scaune rulante donate de Motivation oamenilor cu dizabilități locomotorii.

Sunt oameni care, de multe ori în mod imprevizibil, au ajuns să folosească scaune rulante din cauza unor accidente nefericite din viața lor: auto, de înot, căderi de la înălțime.

Prietena mea Iuliana, asistent social la Motivation, povestește cu emoție despre oamenii în scaune rulante cu care interacționează și despre schimbarea pe care fundația o aduce în viața acestora. Vă puteți convinge și voi că fac treabă bună dacă intrați pe www.motivation.ro.

Am toată încrederea că veți susține inițiativa mea, de a alerga pentru cauza Motivation, prin donații!

Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

7 Donații

Anonymous

50 RON
15 Oct 2019
Fugi Ionela! Fugi!
11 Oct 2019
Mult succes
09 Oct 2019

Anonymous

30 RON
09 Oct 2019

Anonymous

20 RON
07 Oct 2019

Anonymous

100 RON
04 Oct 2019

Anonymous

75 RON
Succes!
04 Oct 2019
Ionela Ionescu : Fundația Motivation România
Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!