Elefanții Isteți - Fundatia Motivation

Noi alergăm, voi donați și împreună facem echipă pentru copii cu dizabilități!

810 RON Donatii stranse
81% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Noi suntem Elefanții Isteți din clasa a IV-a E, de la LICEUL TEORETIC HORIA HULUBEI din Măgurele, județul Ilfov. Ne-am înscris la Maratonul București cu dorința de a oferi copilării  fericite copiilor cu dizabilități locomotorii.

Alergăm în echipă, alături de #TeamMotivation și ne dorim să strângem 1000 lei, echivalentul a două scaune rulante donate de Fundația Motivation.

Alaturați-vă echipei noastre și susțineți-ne cu o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Ari

150 RON
Dar din dar se face rai !
10 Oct 2019

Corina Ghiță

50 RON
08 Oct 2019
08 Oct 2019

Gabriela

30 RON
04 Oct 2019

Luminița

30 RON
04 Oct 2019
04 Oct 2019

Mihai Cristian

150 RON
Mult succes!!!
04 Oct 2019
04 Oct 2019