Victor Ila - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreuna schimbăm vieți!

1,127 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

După motto-ul faptele contează și vorbele mai puțin, pe 13 Octombrie alerg pentru a doua oara cursa de 10 km la Maratonul București, alături de #TeamMotivation.

Alerg cu multă determinare pentru oamenii care au nevoie de scaune rulante. Sunt oameni care au trecut prin accidente nefericite (auto, moto, caderi de la înălțime) acum se pot deplasa doar cu scaun rulant și au mare nevoie de sprijinul nostru pentru a-și găsi puterea de a-și duce viața mai departe.

Haideți sa luam o mica pauza de la viata cotidiana și să-i ajutăm!

Îmi doresc să strâng 500 de lei, bani necesari pentru ca Motivation să poată dona un scaun rulant unui om cu mobilitate redusă.

Vă invit să facem echipă împreună!

Donațiile se pot face aici și orice ajutor este la fel de valoros. Ceea ce pentru noi nu e un efort semnificativ, pentru oamenii care au nevoie de scaune rulante poate fi șansa de a ieși din izolare!

Sunt Victor și tu trebuie sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi în lume!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

9 Donatii

Constantin Pufulete Catalincici

47 RON
Fă-ne mândri
12 Oct 2019
Te astept la tura cu bicla ....ai ramas in urma
12 Oct 2019
iiiaaaa-lll !!!
12 Oct 2019
12 Oct 2019

Robert Marius Drăgună

125 RON
Pentru aducătorul de zâmbete! Mult succes si felicitări!
12 Oct 2019

Laura Nastasescu

100 RON
Felicitari pentru initiativa ta, Victor! Mult succes!
12 Oct 2019
Felicitări pentru ceea ce faci!
10 Oct 2019
Felicitari pentru initiativa!
10 Oct 2019
Este minunat ceea ce faci!! Îți doresc mult succes în continuare!!!
09 Oct 2019