Iulian Șerban - Fundatia Motivation

Alergare și libertate de mișcare

680 RON Donatii stranse
68% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum 30 de ani începea Revoluția Română.
Eram un copil.
Aveam 9 ani și eram în vacanță de iarnă, la bunica mea, la 30 de km de București. Îmi amintesc că mi-aș fi dorit să fug până la București, să fiu alături de oamenii de pe străzi de atunci. Nu înțelegeam eu prea bine ce se petrece, însă un cuvânt mi-a răsunat ani mulți în minte, după aceea: LIBERTATE.

Acum, la 30 de ani de atunci, alături de bunul meu prieten, Liviu Vasile, am ales să alergăm împreună 60 de km - eu, 30, el 30, pentru LIBERTATEA de mișcare a prietenilor noștri susținuti de Fundația Motivation România.
Sâmbătă, 21 Decembrie, vom porni din Piața Victoriei, București, și ne vom opri la Monumentul Eroilor de la Gara de Sud din Ploiești.

Ce poți face? Donează oricât dorești pentru Fondul Scaunelor Rulante. Toate sumele merg spre transportul și recondiționarea scaunelor rulante pe care Motivation le donează persoanelor cu dizabilități din toată țara. Odată cu ele, utilizatorii primesc libertate de mișcare și șansa la viață independentă.

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Alergare pentru libertate de mișcare

Perioada sărbătorilor de iarnă este un moment perfect pentru o faptă bună. Așa că noi doi, Iulian și Liviu, ne-am hotărât să alergam un ultramaraton pe distanța București - Ploiești pent

6 Donatii

100 RON
Susțin oamenii cărora le pasă de alți oameni
21 Dec 2019

CORINA

100 RON
20 Dec 2019

Anonymous

75 RON
Bafta bucurosilor! Am vrut sa donez și uitasem. O postare de-a lui Zoli, de acum 15 ani, mi-a amintit de frumoasa voastră inițiativa. Felicitări!
20 Dec 2019

ion vasile

30 RON
20 Dec 2019
Felicitări pentru initiativa!
20 Dec 2019

Anonymous

300 RON
Awesome cause and very proud for you to be doing this! Hope you have a great run, be safe, and very happy holidays
17 Dec 2019