Alergare și libertate de mișcare

 

Iulian Șerban Fundația Motivation România

68% Complete
680 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Acum 30 de ani începea Revoluția Română.
Eram un copil.
Aveam 9 ani și eram în vacanță de iarnă, la bunica mea, la 30 de km de București. Îmi amintesc că mi-aș fi dorit să fug până la București, să fiu alături de oamenii de pe străzi de atunci. Nu înțelegeam eu prea bine ce se petrece, însă un cuvânt mi-a răsunat ani mulți în minte, după aceea: LIBERTATE.

Acum, la 30 de ani de atunci, alături de bunul meu prieten, Liviu Vasile, am ales să alergăm împreună 60 de km - eu, 30, el 30, pentru LIBERTATEA de mișcare a prietenilor noștri susținuti de Fundația Motivation România.
Sâmbătă, 21 Decembrie, vom porni din Piața Victoriei, București, și ne vom opri la Monumentul Eroilor de la Gara de Sud din Ploiești.

Ce poți face? Donează oricât dorești pentru Fondul Scaunelor Rulante. Toate sumele merg spre transportul și recondiționarea scaunelor rulante pe care Motivation le donează persoanelor cu dizabilități din toată țara. Odată cu ele, utilizatorii primesc libertate de mișcare și șansa la viață independentă.

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Perioada sărbătorilor de iarnă este un moment perfect pentru o faptă bună. Așa că noi doi, Iulian și Liviu, ne-am hotărât să alergam un ultramaraton pe distanța București - Ploiești pentru a-i susține pe cei de la Motivation în demersul lor de a reda libertatea de mișcare pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, prin scaune rulante potrivite. Așa că, pe 21 decembrie, la

 

6 Donații

100 RON
Susțin oamenii cărora le pasă de alți oameni
21 Dec 2019

CORINA

100 RON
20 Dec 2019

Anonymous

75 RON
Bafta bucurosilor! Am vrut sa donez și uitasem. O postare de-a lui Zoli, de acum 15 ani, mi-a amintit de frumoasa voastră inițiativa. Felicitări!
20 Dec 2019

ion vasile

30 RON
20 Dec 2019
Felicitări pentru initiativa!
20 Dec 2019

Anonymous

300 RON
Awesome cause and very proud for you to be doing this! Hope you have a great run, be safe, and very happy holidays
17 Dec 2019
Iulian Șerban : Fundația Motivation România
Alergare și libertate de mișcare