Laurențiu Cobzaru - Fundatia Motivation

Alerg alături de prietenul meu pentru mobilitate și viață independentă!

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc Laurențiu Cobzaru și alături de prietenul meu Costel Mazâlu voi lua startul unei curse dedicate Asociației Special Friends Brăila și Fundației Motivation România. Evenimentul are loc pe 24 ianuarie, cu ocazia Unirii Principatelor Române. 

Moto-ul nostru este „Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!”, așa că vă invităm și pe voi să ne susțineți.

#FiiTuUnErou! Alătură-te cu o donație!
Donațiile făcute pe această pagină merg către Fundația Motivation România, pentru susținerea programului Fondul Scaunelor Rulante. Acesta are drept scop redarea libertății de mișcare pentru persoane cu dizabilități locomotorii prin donații de scaune rulante potrivite. 

Cursa noastră pornește de la Primăria Municipiului Brăila, trece prin Muchia, Latinu,  Corbu Nou, Măicănești, Râmniceni, Slobozia Botești, Tătăranu, Bordeasca Veche, Gologanu, Milcovu și are finish-ul la Primaria Municipiului Focsani. În semn de respect, vom purta cu noi un drapel național pe care-l vom oferi, la finish, Primarului Municipiului Focsani, Comandantului D.2.I, Asociatiei Fiii Comunei Obilești.

Mulțumim tuturor celor care prin faptele lor oferă sprijin, speranță, libertate de mișcare! 

Foto: Corneliu Bejinariu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Alergăm pentru mobilitate și viață independentă

Laurențiu Cobzaru (MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „SMÂRDAN”, Poliția Militară) și Costel Mazâlu (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului B

2 Donatii

100 RON
23 Jan 2020
Mult succes!☘
21 Jan 2020