Dan Popa - Fundatia Motivation

Am ales să-mi donez ziua de naștere Fundației Motivation pentru că în toate momentele vieții avem nevoie de o motivație

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Motivația de a-mi dona ziua de naștere o veți înțelege dacă citiți pe www.motivation.ro despre proiectele Fundației Motivation și binele pe care aceasta îl aduce în viețile oamenior cu dizabilități.

În locul urărilor de viață lungă, florilor, bomboanelor, like-urilor etc., de ziua mea îmi doresc să faceți o donație pentru Fundația Motivation, pentru ca aceasta să poată ajuta oamenii care și-au pierdut mobilitatea în diferite accidente să-și găsească motivația de a-și duce viața mai departe, în scaun rulant.

Propun și vă provoc, totodată, să închideți ochii, să lăsați gândurile să zboare și să vă imaginați că lumea a devenit mai bună tocmai datorită vouă, celor care ați învățat să ajutați.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

24 Feb 2020