George Cristian Cernucan - Fundatia Motivation

Să fie cu noroc a treia participare la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon!?

740 RON Donatii stranse
24.666666666667% Complete
3,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 8 noiembrie iau startul primului meu semimaraton. Așa cum deja v-am obișnuit, voi alerga alături de prietenii mei din #TeamMotivation. Cu sau fără scaun rulant la purtător, cu toții alergăm ca să promovăm abilitățile persoanelor cu dizabilități și sportul în scaun rulant. Totodată, participarea la eveniment este o ocazie prin care strângem fonduri pentru scaune rulante, pe care Fundația Motivation le donează oamenilor care și-au pierdut mobilitatea. Astfel îi ajută să își recâștige mobilitatea și să iasă din izolare.

Îmi doresc să pot strânge 3000 RON, adică banii de care Motivation are nevoie pentru a putea dona 6 scaune rulante.

Nu lăsa pe mâine donația pe care o poți face acum. Timpul trece, faptele bune rămân!

Impreună punem în mișcare roțile schimbării!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

7 Donatii

50 RON
06 Mar 2020

Anonymous

40 RON
04 Mar 2020
01 Mar 2020
cauza pe care o reprezinti este mai importanta ca victoria.
29 Feb 2020
Go, George, go George!
29 Feb 2020
Alearga ca si cum vin dupa tine 200 de pisici care vor sa fie adoptate. De tine. Toate odata.
29 Feb 2020
28 Feb 2020