Cosmin Souca - Fundatia Motivation

Vino alături de mine și donează pentru scaune rulante potrivite!

180 RON Donatii stranse
6% Complete
3,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am decis să alerg pentru a doua oară la Wizz Air Cluj Napoca Marathon.

Pe 8 noiembrie voi alerga cu multă determinare alături de prietenii mei din #TeamMotivation. Voi alerga 10 km pentru cauza Fundației Motivation, pentru mobilitatea și viață independentă în scaun rulant.

Totodată, îmi propun să strâng 3000 lei, ceeea ce înseamnă 6 scaune rulante pe care Motivation le va dona, ceea ce înseamnă 6 vieți schimbate în bine.

Dragi prieteni, în 2019 am reușit, cu ajutorul vostru, să strâng donații pentru 4 scaune rulante. Experiența de anul trecut îmi dă speranța că și anul acesta ne putem mobiliza și putem ajuta chiar mai mult.

Vă mulțumesc pentru că faceți echipă cu mine! Împreună schimbăm vieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

3 Donatii

Anonymous

100 RON
08 Mar 2020

Anonymous

50 RON
07 Mar 2020
Succes !!
04 Mar 2020