Vino alături de mine și donează pentru scaune rulante potrivite!

 

Cosmin Souca Fundația Motivation România

6% Complete
180 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am decis să alerg pentru a doua oară la Wizz Air Cluj Napoca Marathon.

Pe 8 noiembrie voi alerga cu multă determinare alături de prietenii mei din #TeamMotivation. Voi alerga 10 km pentru cauza Fundației Motivation, pentru mobilitatea și viață independentă în scaun rulant.

Totodată, îmi propun să strâng 3000 lei, ceeea ce înseamnă 6 scaune rulante pe care Motivation le va dona, ceea ce înseamnă 6 vieți schimbate în bine.

Dragi prieteni, în 2019 am reușit, cu ajutorul vostru, să strâng donații pentru 4 scaune rulante. Experiența de anul trecut îmi dă speranța că și anul acesta ne putem mobiliza și putem ajuta chiar mai mult.

Vă mulțumesc pentru că faceți echipă cu mine! Împreună schimbăm vieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 2020 și va lua startul de pe Cluj Arena. Partenerul en titre al evenimentului și al probei maraton (42 km) este compania aeriană Wizz Air, iar partenerii curselor competitive sunt Hervis România (se

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
08 Mar 2020

Anonymous

50 RON
07 Mar 2020
Succes !!
04 Mar 2020
Cosmin Souca : Fundația Motivation România
Vino alături de mine și donează pentru scaune rulante potrivite!