Împreună schimbăm povestea!

 

Mishu Radu Fundatia Motivation

100% Complete
1,155 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!
Sunt Mishu și voi alerga pentru a treia oară la Maratonul București, alături de #TeamMotivation.

Am alergat și anul trecut. Am făcut-o onorabil și am reușit să strâng donații care au ajutat doua persoane să primească câte un scaun rulant.

Intru din nou în competiție pentru aceeași cauză: scaune rulante potrivite pentru oamenii cu dizabilități motorii. Împreuna vom schimba povestea!

În meseria de actor am învățat ca totul înseamnă acțiune și mișcare. Și să fii tenace. Împreună putem mișca lumea.

Îmi doresc să strâng 1000 de lei pentru a-i transforma în scaune rulante!

Viața  nu înseamnă numai indiferență! Să facem echipă împreună! Donațiile se pot face aici.

Ca să îi schimbi pe alții, mai intâi trebuie să te schimbi pe tine! Ne vedem în octombrie. 

#TeamMotivation


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

10 Donații

Anonymous

150 RON
14 Oct 2020
01 Sep 2020
Bafta, Mishu!
07 Aug 2020

Anonymous

100 RON
Felicitari pentru initiativa! Go Go Mishu! <3
05 Aug 2020
Putin cu putin face mult
05 Aug 2020

Andi Grigore

150 RON
04 Aug 2020
04 Aug 2020

Anonymous

50 RON
04 Aug 2020
04 Aug 2020
04 Aug 2020