Alerg 10 km pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Alessandra Giurcăneanu Fundația Motivation România

16% Complete
160 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Experiența de anul trecut mă determină să alerg și anul acesta la Maratonul Bucuresti, pentru Fundația Motivation.

Chiar dacă am unele restricții legate de efortul fizic, voi alerga cu gândul de a dona kilometri persoanelor care nu pot merge.

Voi lua startul cursei de 10 km cu mult determinare și motivată că astfel pot ajuta 2 oameni să primească scaune rulante potrivite și să își recapete mobilitatea.

Cu ajutorul și susținerea voastră, îmi propun să strâng 1000 RON, echivalentul a 2 scaune rulante pe care Motivation le donează oamenilor care și-au pierdut mobilitatea.

Haideți alături de mine în această cursă a binelui!

Mai multe despre lucrurile frumoase pe care Fundația Motivation le face pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilități găsiți pe www.motivation.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

3 Donații

14 Oct 2020
Mi-ar placea sa stiu ca am putut sa facem ceva pentru cei care au mai multa nevoie! Impreuna cu Alessandra Giurcaneanu, ne gandim la voi!
10 Oct 2020
07 Sep 2020
Alessandra Giurcăneanu : Fundația Motivation România
Alerg 10 km pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!