Alerg 10 km pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Alessandra Giurcăneanu Fundatia Motivation

16% Complete
160 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Experiența de anul trecut mă determină să alerg și anul acesta la Maratonul Bucuresti, pentru Fundația Motivation.

Chiar dacă am unele restricții legate de efortul fizic, voi alerga cu gândul de a dona kilometri persoanelor care nu pot merge.

Voi lua startul cursei de 10 km cu mult determinare și motivată că astfel pot ajuta 2 oameni să primească scaune rulante potrivite și să își recapete mobilitatea.

Cu ajutorul și susținerea voastră, îmi propun să strâng 1000 RON, echivalentul a 2 scaune rulante pe care Motivation le donează oamenilor care și-au pierdut mobilitatea.

Haideți alături de mine în această cursă a binelui!

Mai multe despre lucrurile frumoase pe care Fundația Motivation le face pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilități găsiți pe www.motivation.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

3 Donații

14 Oct 2020
Mi-ar placea sa stiu ca am putut sa facem ceva pentru cei care au mai multa nevoie! Impreuna cu Alessandra Giurcaneanu, ne gandim la voi!
10 Oct 2020
07 Sep 2020