Iulian Meseșan - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

1,030 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hey! Am decis să particip din nou alături de echipa Motivation la Maratonul București.

Alerg 10 Km și imi doresc să strâng 1000 RON, bani care se vor materializa în 2 scaune rulante donate, bani care simbolizează libertate de mișcare pentru 2 oameni cu dizabilități locomotorii.


Chiar dacă la început Iuliana, soția mea care lucrează la Motivation, a fost motorul deciziei mele de a ma implica în proiectele Fundației Motivation, recunosc că între timp lucrurile s-au schimbat. Am cunoscut persoane care se deplasează în scaun rulant și multi dintrei ei mi-au devenit prieteni.


Drumul către o viață independentă după un accident este lung iar un scaun rulant potrivit este un prim pas esențial.


Cred în puterea noastră colectivă de a ajuta și cred în schimbarea în bine pe care echipa Motivation o aduce oamenilor în scaun rulant prin tot ceea ce face.


Am nevoie să mă susțineți prin donații ca să-mi ating obiectivul sau chiar să-l depasesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

5 Donatii

Oana și Dragos

30 RON
12 Oct 2020
Go mese :)
16 Sep 2020

Mircea

75 RON
Succes
15 Sep 2020

Anonymous

300 RON
14 Sep 2020
14 Sep 2020