Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Gabriela Dan Fundatia Motivation

70.8% Complete
354 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună tuturor!

Sunt Gabriela și anul acesta alerg din nou, în #TeamMotivation, la Maratonul București, pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități locomotorii.

La Motivation am cunoscut și am creat prietenii cu oameni care folosesc scaune rulante. Știu de la aceștia că un scaun rulant poate să-ți devină aliat de nădejde și că, într-un fel, ține locul picioarelor, pentru cineva care are o dizabilitate!

Alerg cu multă determinare și susțin proiectul Fondul Scaunelor Rulante, prin care Fundația Motivation donează aproximativ 1000 de scaune rulante în fiecare an.

Îmi doresc să strâng 500 lei, echivalentul unui scaun rulant donat de Motivation.

Haideți alătui de mine în această cursă a binelui! 

#împreunăschimbămvieți

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

6 Donații

17 Oct 2020
Felicitări!
17 Oct 2020
17 Oct 2020
donatie
12 Oct 2020
12 Oct 2020

Andrei

100 RON
Felicitari!
11 Oct 2020