Gabriela Dan - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
16 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună tuturor!

Sunt Gabriela și anul acesta alerg din nou, în #TeamMotivation, la Maratonul București, pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități locomotorii.

La Motivation am cunoscut și am creat prietenii cu oameni care folosesc scaune rulante. Știu de la aceștia că un scaun rulant poate să-ți devină aliat de nădejde și că, într-un fel, ține locul picioarelor, pentru cineva care are o dizabilitate!

Alerg cu multă determinare și susțin proiectul Fondul Scaunelor Rulante, prin care Fundația Motivation donează aproximativ 1000 de scaune rulante în fiecare an.

Îmi doresc să strâng 500 lei, echivalentul unui scaun rulant donat de Motivation.

Haideți alătui de mine în această cursă a binelui! 

#împreunăschimbămvieți

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!