Mihai Cristea - Fundatia Motivation

Alerg 10 km pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Sunt Mihai și fac parte din #TeamMotivation, echipa de sportivi a Fundației Motivation.

Este al treilea an în care particip la Maratonul București și alerg motivat de dorința de a strânge donații pentru scaune rulante potrivite oamenilor care și-au pierdut mobilitatea în diferite accidente sau din cauza unor afecțiuni medicale.

Anul acesta voi alerga la cursa de 10 km. M-aș bucura să fiți alături de mine și de cauza pentru care alerg și să mă susțineți cu donații.

Îmi place mult un citat al lui Stephen Hawking : "Atât timp cât există viață, există speranță"!

Îmi propun să strâng 500 lei, echivalentul unui scaun rulant pe care Motivation îl donează.

#împreunăschimbămvieți


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!