Alerg și îmi doresc să strâng, cu ajutorul prietenilor, donații pentru 2 scaune rulante! Donează și tu!

 

Valentin-Gabriel Gîrteajă Fundatia Motivation

100% Complete
1,250 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Sunt Vali și din 2018 sunt prieten al Fundației Motivation.

Particip la evenimente sportive alături de #TeamMotivation din dorința de a veni în ajutorul oamenilor în scaune rulante. În Octombrie voi alerga cursa de 10 km la Maratonul București.

Ca să înțelegeți mai bine de ce susțin Fundația Motivation pentru a-l treilea an consecutiv, vă provoc să vă imaginati cum arată o zi din viața unui om care nu are un scaun rulant deși acesta este singurul mijloc prin care se poate deplasa.

Eu am făcut acest exercițiu de imaginație și am decis să nu rămân indiferent.

Zi de zi sunt copii și adulți care își pierd mobilitatea în diferite accidente sau din cauza unor afecțiuni medicale și au nevoie de scaune rulante potrivite să se deplaseze și să-și ducă viața mai departe.

Alerg din dorința de a strânge donații în valoare de 1000 RON, bani necesari pentru ca Motivation să poată dona două scaune rulante.

Haideți alături de mine în această cursă de suflet și faceți o donație! Ceea ce pentru noi nu e un efort semnificativ, pentru oamenii care au nevoie de scaune rulante poate fi șansa de a ieși din izolare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

12 Donații

#Team Motivation

50 RON
16 Oct 2020

Florin Patru

300 RON
Succes Vali !!!
06 Oct 2020
Succes!
25 Sep 2020
Succes
21 Sep 2020

Anonymous

200 RON
Sutt, Vali! Sper sa string suma necesara.
20 Sep 2020

Anonymous

50 RON
20 Sep 2020
20 Sep 2020
19 Sep 2020
Succes !!!
17 Sep 2020
16 Sep 2020

Alin Georgian Antonoiu

100 RON
Felicitări pentru inițiativa și succes!
16 Sep 2020

Anonymous

50 RON
15 Sep 2020