Adriana Olteanu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

675 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Maratonul București cu gândul de a strânge donații pentru un scaun rulant pe care Fundația Motivation îl va dona unui om care și-a pierdut mobilitatea.

Sunt încrezătoare că voi, prietenii mei, sunteți alături de mine și mă veți susține cu donații.

Folosesc scaunul rulant din 2001 și în tot acest timp am învățat cât de important este un scaun rulant potrivit pentru un om care nu poate merge. Scaunul rulant devine prieten de nădejde care te ajută să-ți continui viața, să mergi la serviciu, să te întâlnești cu prietenii și să faci lucrurile pe care le făceai și înainte.

Îmi doresc ca mai multe persoane cu dizabilități să se bucure de mobilitatea de care mă bucur eu.

Haideți alături de mine în această cursă a binelui! Donează pentru libertatea de mișcare!

Noi, la Motivation, credem că împreună punem în mișcare roțile schimbării!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

7 Donatii

Felicitari si sanatate multa !
16 Oct 2020
Succes!
16 Oct 2020
La mulți ani, Daria!
16 Oct 2020
100 RON
10 Oct 2020
25 Sep 2020
100 RON
Doamne Ajuta! Sa fie de folos!
16 Sep 2020

Camelia Plesca

75 RON
Vă urez succes şi sănătate !
16 Sep 2020