Alergăm din dorința de a strânge fonduri pentru 2 scaune rulante! Fii alături de noi cu o donație!

 

Alexandra & Andrei Ene Fundatia Motivation

66.8% Complete
668 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hei!

În octombrie vom alerga la Maratonul București, Cursa Populară, alături de Fundația Motivation.

Facem acest lucru pentru a treia oară deja și prin asta dorim să ne oferim sprijinul către persoanele cu dizabilitati.

Zi de zi sunt copii și adulți care își pierd mobilitatea în diferite accidente sau din cauza unor afecțiuni medicale și au nevoie de scaune rulante potrivite să se deplaseze și să-și ducă viața mai departe.

Dăm startul campaniei prin care ne dorim să strângem suma de 1000 lei, care acoperă două scaune rulante care vor fi donate persoanelor cu dizabilități.

Fiți alaturi de noi printr-o donație! Scaunul rulant este obligatoriu pentru șansa la egalitate și viață normală!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

7 Donații

Anonymous

158 RON
mereu inainte
12 Nov 2020

Restantierul

30 RON
12 Oct 2020

Ioan

75 RON
08 Oct 2020

Adrian Dumitrescu

150 RON
Bafta, Andrei Ene!
05 Oct 2020

Anonymous

150 RON
04 Oct 2020

velisar claudiu

30 RON
04 Oct 2020

iMac

75 RON
02 Oct 2020