Ramona Sandu - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În octombrie alerg din nou la Maratonul București - Virtual Run, Cursa All You can Run, pentru cauza Fundației Motivation - scaune rulante potrivite pentru oamenii cu dizabilități locomotorii.

Zi de zi, sute de copii și adulți își pierd mobilitatea din cauza unor accidente sau a unor afecțiuni medicale și au nevoie de un scaun rulant potrivit care să îi ajute să-și ducă viața mai departe.

Alerg din dorința de a strânge donații de 500 lei, echivalentul unui scaun rulant pe care Motivation îl va dona.

Voi alerga cu gândul la reușitele tuturor oamenilor în scaun rulant pe care i-am cunoscut în cei 13 ani de când lucrez la Motivation. Sunt oameni de la care am învățat cât de important este să te bucuri de fiecare moment al vieții.

Dragi prieteni, susțineți și voi cauza cu o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

1 Donatii

Bafta, Ramona!
06 Oct 2020