Victor Ila - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge donații pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!

430 RON Donatii stranse
86% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

După cum deja v-am obișnuit, în Octombrie alerg pentru Fundația Motivation la Maratonul București – ediția Virtual Run. De ce? Pentru că îmi place cauza și pentru că am încredere în schimbarea pe care Motivation o aduce în viețile oamenilor cu dizabilități.

Este al treilea an în care alerg 10 km din dorința de a veni în ajutorul copiilor și adulților care și-au pierdut mobilitate.

Viața este uneori imprevizibilă și poți ajunge în situația de a te deplasa cu scaun rulant din cauza unor afecțiuni medicale sau a unor accidente nefericite: un accident auto chiar dacă ai mulți km la activ, cădere de pe o schelă chiar dacă ai lucrat la înălțime ani buni, un plonjon în apă chiar dacă ești bun înotător.

Un scaun rulant potrivit este primul pas, absolut esențial, pentru ca oamenii care nu mai pot merge să-și ducă viața mai departe.

Donații de 500 lei = valoarea unui scaun rulant donat de Motivation

Susține cauza Motivation cu o donație!

#ÎmpreunăSchimbămVieți #TeamMotivation


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

5 Donatii

YNWA

30 RON
Mult succes !
15 Oct 2020
100 RON
14 Oct 2020

Anonymous

50 RON
11 Oct 2020
Succes!
02 Oct 2020

Anonymous

150 RON
30 Sep 2020