Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Florin Crisiacu Fundatia Motivation

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, voi alerga la Maratonul București, ediția Virtual Run (adică singur pe drum), pentru Fundația Motivation.

Una din fricile mele cele mai mari este să nu îmi pierd mobilitatea și să depind de alții. Poate că voi trece și peste această frică intrând puțin în lumea oamenilor cu dizabilități, într-o altă manieră decât cea imaginată. Poate că mă puteți însoți sau măcar susține în această aventură.

Pe 11 Octombrie voi alerga 10 km din dorința de a strânge donații de 1000 lei. Banii vor fi folosiți de Motivation pentru a dona 2 scaune rulante.

Din surse sigure am aflat că Motivation schimbă povestea oamenilor în scaune rulante, în bine. Știu despre Fundația Motivation din povestirile prietenei mele Iuliana. Știu cât de greu poate fi un nou început pentru un om care și-a pierdut mobilitatea din cauza unui accident sau a unei afecțiuni medicale. Știu că scaunul rulant ține, cumva, locul picioarelor și trebuie să i se potrivească utilizatorului așa cum ni se potrivesc pantofii, doar că noi putem alerga fără pantofi iar ei nu se pot deplasa fără un scaun rulant.

M-aș bucura să îmi fiți alături în acest mic proiect de fundraising!

1000 RON = 2 scaune rulante donate de Motivation

#ÎmpreunăSchimbămVieți
#schimbapovestea
www.motivation.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

11 Donații

Anonymous

165 RON
19 Oct 2020
Bafta la alergat
17 Oct 2020
Succes!
17 Oct 2020
16 Oct 2020

Andreea D.

55 RON
14 Oct 2020

Anonymous

150 RON
11 Oct 2020
09 Oct 2020

Anonymous

150 RON
Baftă mare!
09 Oct 2020

Mihaela Mirabela Tatulescu

75 RON
05 Oct 2020
La multi ani! Sa ne revedem cu bine.
05 Oct 2020
75 RON
💜
02 Oct 2020