Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Victor Gheorghiu Fundatia Motivation

53% Complete
530 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Pe 11 Octombrie voi alerga din nou la Maratonul București, cursa de 10 km, pentru Fundația Motivation.

Am decis să alerg și anul acesta deoarece misiunea Motivation este una cu adevărat nobilă: aceea de a reda zâmbetul, încrederea și libertatea de mișcare a oamenilor cu mobilitate redusă.

Ce face Fundația Motivation? MOTIVEAZĂ oamenii cu dizabilități să-și exploreze potențialul și să devină cât mai independenți. Fie că s-au născut cu dizabilitate motorie sau și-au pierdut mobilitatea în diferite accidente, aceștia au nevoie de scaune rulante. Iar un scaun rulant potrivit este primul pas spre independență.

Împreună cu voi doresc să strângem 1000 RON, echivalentul a două scaune rulante pe care Motivation le va dona.

Haideți să schimbăm vieți! Vă rog să donați, să transmiteți mesajul mai departe și de ce nu...să veniți și voi în echipa Motivation!

www.motivation.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

7 Donații

Anonymous

150 RON
02 Oct 2020
30 Sep 2020
Donatie
29 Sep 2020
26 Sep 2020

Darius Manea

150 RON
Donez pentru o cauză pe care doar un copil ca tine, VICTOR GHEORGHIU, ar putea să o susțină! Voi fi alături de tine oricand...pentru că.... #MERITI!
24 Sep 2020

Anonymous

25 RON
23 Sep 2020

MIHNEA Istrate

75 RON
23 Sep 2020