Alerg din dorința de a strânge donații pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!

 

Iulia Bunea Fundatia Motivation

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, după cum v-am obișnuit deja, în Octombrie alerg la Maratonul București – ediția Virtual Run pentru Fundația Motivation.

Alerg din dorința de a ajuta copii și adulții care și-au pierdut mobilitatea să primească scaune rulante și astfel să își recapete independența de mișcare. Viața este uneori imprevizibilă și poți ajunge în situația de a te deplasa cu scaun rulant din cauza unor afecțiuni medicale sau a unor accidente nefericite: un accident auto chiar dacă ai mulți km la activ, cădere de pe o schelă chiar dacă ai lucrat la înălțime ani buni, un plonjon în apă chiar dacă ești bun înnotător.

De când sunt mămică mi-am dat seama că plimbările prin București pot fi o adevărată aventură, în sensul rău. Mi-e foarte greu să merg cu fetița mea în cărucior pe trotuarele blocate de mașini parcate, mi-e greu să urc bordurile, mi-e greu să urc scările de la unele intrari în blocuri. Astfel am ajuns să empatizez și mai mult cu persoanele în scaun rulant și să realizez cât de greu poate să le fie.

Nu pot schimba arhitectura Bucureștiului pentru binele oamenilor în scaune rulante. Dar am convingerea că reușesc să strâng, cu ajutorul vostru, 500 lei, bani pe care Motivation îi va folosi să doneze un scaun rulant.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!