Alerg pentru oamenii care au nevoie de scaune rulante! Fii alaturi de mine cu o donatie!

 

Andreea Ghioca Fundatia Motivation

100% Complete
550 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, alerg pentru prima data alaturi de echipa Motivation, in speranta de a-mi oferi sprijinul pentru persoanele cu dizabilitati.

Am fost la randul meu, inspirata de un om bun, si cred ca impreuna putem aduce putina bucurie si speranta in vietile persoanelor care au suferit un accident sau au o afectiune medicala care le afecteaza mobilitatea.

Haideti sa ne gandim ca oricand am putea ajunge noi insine in situatia de a avea nevoie de un scaun rulant.

Pentru inceput, imi doresc sa strangem suma de 500 RON, echivalentul pentru un scaun rulant, pe care Fundatia Motivation il va dona.

M-as bucura sa fiti si voi alaturi de mine, cu o donatie oricat de mica sau mare.

www.motivation.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

8 Donații

14 Oct 2020

Anonymous

25 RON
13 Oct 2020

Anonymous

75 RON
28 Sep 2020
27 Sep 2020

Anonymous

100 RON
Multa sanatate si succes in continuare!
27 Sep 2020
Succes! Multumim pentru ce faci pentru noi!
27 Sep 2020
26 Sep 2020
26 Sep 2020