Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!

 

Lucian Tampa Fundatia Motivation

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare,

În weekend-ul 17-18 Octombrie, am decis să alerg pentru copiii și adulții cu dizabilități motorii, la a 13-a ediția a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, ediția Virtual Run.

Ei au nevoie de scaune rulante. Îmi doresc foarte mult să le fiu de ajutor, așa că am decis să alerg alături de #TeamMotivation și în același timp să strâng fonduri pe care Motivation le va folosi în binele acestora.

Împreună, putem ajuta ca Fundația Motivation să ducă mai departe proiectul Fondul Scaunelor Rulante, acela prin care donează, an de an, peste 1000 de scaune rulante copiilor și adulților care și-au pierdut mobilitatea.

Eu promit să alerg distanța de 15 KM, pănă în Vf. Postavarul, iar voi puteți ajuta prin donatiile acordate.

Sper ca împreuna să putem strânge suma de 500 RON, echivalentul unui scaun rulant pe care Motivation îl donează.

Vă multumesc!

Mai multe despre Fundația Motivation puteți afla pe www.motivation.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

7 Donații

Anonymous

101 RON
12 Oct 2020

Mom&Dad

50 RON
🏃‍♂️💪
10 Oct 2020
69 RON
Thank you Lucian for remaining obsessed with continually delighting clients and for further establishing our company as the gold standard for good tech.
05 Oct 2020
Multă baftă, Luci!
01 Oct 2020

Anonymous

100 RON
01 Oct 2020

Radu Stefan

75 RON
30 Sep 2020

Anonymous

30 RON
30 Sep 2020