Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Costin Frățilă Fundatia Motivation

21% Complete
210 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Sunt Costin și voi alerga la Maratonul București, cursa de 10 km, pentru Fundația Motivation.

Este prima dată când particip la un eveniment de acest gen și îmi face o mare plăcere să o fac pentru un scop nobil, acela de a ajuta câteva persoane să primească scaune rulante.

Fundația Motivation ajută persoanele cu dizabilitati motorii să devină cât mai independente și să le redea încrederea în sine.

Îmi doresc să strang 1000 de lei, echivalentul a două scaune rulante pe care Motivation le va dona.

Vă invit să donati pentru a le oferi o viață normală acestor persoane. Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

4 Donații

Anonymous

35 RON
17 Oct 2020
02 Oct 2020
Felicitari și sper sa reusesti sa aduni bănuții!
01 Oct 2020

Adriana Costache

50 RON
Felicitări! ✌️
30 Sep 2020