Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Mihai Enescu Fundatia Motivation

41% Complete
410 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut, sunt Mihai!

Se pare că anul 2020, mai mult ca de obicei, este despre a avea grijă de cei din jur, tocmai de aceea voi alerga la Maratonul București, cursa All You Can Run, pentru Fundația Motivation, din dorința de a strange donații de 1000 lei, echivalentul a 2 scaune rulante.

“There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.”, spunea Ernest Hemingway și asta și am de gând să fac având în vedere faptul că ultima data când am alergat a fost în perioada în care Cuza era dublu ales.

Sunt recunoscător și mulțumesc anticipat fiecăruia dintre voi, cei care alegeți să faceți o donație sau chiar să vă implicați activ în acest demers.

P.S. Un share este la fel de valoros ca o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

10 Donații

Enescu Vlad Andrei

15 RON
15 Oct 2020

Anonymous

30 RON
07 Oct 2020
06 Oct 2020

Anonymous

75 RON
Succes!
04 Oct 2020

Anonymous

30 RON
04 Oct 2020

Anonymous

50 RON
04 Oct 2020

Anonymous

10 RON
04 Oct 2020

Cornelia

50 RON
Succes! Ma bucur ca ai facut aceasta alegere!
04 Oct 2020

Anonymous

75 RON
04 Oct 2020

Miha

45 RON
Succes! ❤
03 Oct 2020