Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Dana Cluve Fundatia Motivation

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se împlinește un an de când sunt parte din echipa Motivation! Lucrez cu oameni care folosesc scaune rulante, care sunt independenți și nu permit ca dizabilitatea pe care o au să le împiedice activitatea la serviciu. 

Am ascultat poveștile de viață ale multor oameni care au ajuns să folosească scaune rulante. Determinarea cu care ei “aleargă” prin viață este unul dintre motivele pentru care anul acesta voi alerga, pentru prima dată, la un maraton și voi susține cauza Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante (despre care puteți citi și voi, aici).

Știu că e esențial ca scaunul rulant să fie potrivit pentru persoana care-l folosește. Așa cum pantofii trebuie să se potrivească celor care merg așa și scaunele rulante trebuie să fie potrivite persoanelor cu dizabilități.

Pe 11 octombrie iau startul Cursei All You Can Run la Maratonul București, ediția Virtual Run. Provocarea este de a termina cu brio cursa dar și de a vă determina pe voi, prietenii mei, să mă susțineți prin donații.

Îmi propun să strâng 1000 lei, bani care se vor materializa în 2 scaune rulante donate.

Haideți alături de mine în acestă cursă de suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

11 Donații

Hope it will help.
11 Oct 2020

Anonymous

100 RON
fiindcă există mult potențial în neant!
11 Oct 2020

Anonymous

50 RON
09 Oct 2020
09 Oct 2020
03 Oct 2020

Anonymous

50 RON
03 Oct 2020

Razvi

75 RON
:))
03 Oct 2020

Anonymous

100 RON
🙌🏼
03 Oct 2020
Succes!
03 Oct 2020
05 Oct 2020

Simona

150 RON
Cu drag si sper sa fie de folos!
03 Oct 2020