Alex Militaru - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru 4 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

20 RON Donatii stranse
1% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hei, sunt Alex și anul acesta am ales să mă alătur #TeamMotivation cu scopul de a strânge fonduri pentru 4 scaune rulante, care pot reda libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități locomotorii.

2000 lei = 4 scaune rulante donate de Fundația Motivation

Susține-mă cu o donație pentru a putea ajuta împreună!

Vă sunt recunoscător că sunteți alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

1 Donatii

Miha

20 RON
Succes❤
06 Oct 2020