Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Marian Pavel Fundatia Motivation

100% Complete
1,750 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Te invit alături de mine la Fondul Scaunelor Rulante @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020, să susținem împreună Fundația Motivation.

Nu sunt sportivul care mi-ar plăcea să fiu, însă aleg să alerg ori de câte ori am puțin timp liber, iar recompensa pe care mi-o oferă corpul după fiecare jumătate de oră alergată se limitează la două cuvinte, deși aparent opuse - relaxare și energie!

Haideți să limităm dependența persoanelor cu dizabilități și să le oferim șansa de a avea un scaun rulant adecvat nevoii lor. Intenționez prin participarea mea la această cursă, pe lângă promovarea unui mod de viață sănătos prin sport, să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește situația persoanelor cu dizabilități din România!

Deși nu mi-am propus să strâng o anumită sumă, mi-ar plăcea să vă alăturați în număr cât mai mare acestei cauze.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

8 Donații

Anonymous

100 RON
fiindcă nu contenești să surprinzi!
11 Oct 2020

Robert si Luca

500 RON
Bafta, tati!
10 Oct 2020
10 Oct 2020
Spor !
10 Oct 2020

Izabela

300 RON
Din suflet, pentru suflet.
10 Oct 2020
150 RON
10 Oct 2020
Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă.
09 Oct 2020
09 Oct 2020