Te rog să nu fii alături de mine în această cursă!

 

Alin Lucian Potinche Fundatia Motivation

72% Complete
360 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut,

Eu sunt Alin Lucian Potinche și am decis să intru în această cursă pentru a susține proiectul Fondul Scaunelor Rulante, al Fundației Motivation!

Știu că m-am înscris abia cu o zi înainte de alergare și între noi fie vorba, dacă voi reuși performanța de a depăși cele 60 de minute atinse doar de alte două ori pe parcursul celor 146 de anotimpuri trăite până în prezent, va fi deja o realizare personală, însă mizez și pe sprijinul tău ca împreună să putem strânge o sumă pentru cât mai multe fotolii rulante!

Despre mine... sunt asistent social, cred că d-inainte să mă fi născut! ...după vorbă, după port și nu o spun eu, o spun cei care mă cunosc, de stânga și gata oricând să-i sar cuiva în ajutor... chiar dacă respectivul/a nu și-o dorește! :P

Te invit acum să fii alături de mine în această oră pe care o pun, de data aceasta eu, la bătaie pentru fundația Motivation și fă o donație, cât vrei tu! Promit, ca pe pagina mea de facebook să îți cer cât de curând să donezi și tu o oră din viața ta... si nu, nu te pun să alergi!

Presupun că dacă ai citit până aici, nu mai e cazul să îți spun despre limite și limitări, am încredere că ai încredere că prin fapta ta, vei face un bine!
Îți mulțumesc eu și m-aș bucura să îți mulțumești și tu... fiindcă o meriți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

5 Donații

Bravoooo !!!!
15 Oct 2020

Anonymous

30 RON
11 Oct 2020

Laura Mihai

30 RON
10 Oct 2020
Sunt mandru de tine!
10 Oct 2020
Ti pup!
10 Oct 2020