Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Sorin Vieru Fundația Motivation România

10.5% Complete
105 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Sunt Sorin și voi alerga pentru prima oară la Maratonul București, alături de #TeamMotivation.

Este foarte adevarat că eu m-aș putea rostogoli mai repede decât să alerg cei 5 km, dar nu cred că este important cum și cât voi alega. Important este că voi participa, că voi lua startul și cel mai probabil voi ajunge și la finish, iar impreuna vom strânge donații care vor ajuta două persoane să primească câte un scaun rulant.

Intru în competiție motivat de convingerea că un scaun rulant potrivit #schimbăviața persoanei care îl folosește. Am colegi care se deplasează cu scaune rulante și știu de la ei că scaunul rulant trebuie să se potriveasca nevoilor persoanei care îl folosește așa cum o pereche de pantofi trebuie să se potrivească cuiva care merge.

Îmi doresc să strâng 1000 de lei, bani necesari pentru ca Fundația Motivation să poată dona două scaune rulante unor oameni care și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de acestea că să-și reia viața pe care au avut-o înainte.

Donatiile se pot face aici! 1000 LEI STRÂNȘI = 2 SCAUNE RULANTE DONATE

Vă invit să donați pentru a le reda libertatea de mișcare oamenilor care au nevoie de scaune rulante și astfel să #schimbămpovești! Vă mulțumesc anticipat pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

2 Donații

Anonymous

75 RON
18 Oct 2021
Mult noroc!
02 Oct 2021
Sorin Vieru : Fundația Motivation România
Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!