Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Hai alături de mine în această cursă de suflet!

 

Maria Tohăneanu Fundația Motivation România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut, sunt Maria şi cred cu tărie că fiecare contribuție, oricât de mică, poate schimba vieți.

Este al doilea an când îmi propun să sprijin persoanele cu dificultăți în mobilitate. Anul trecut, cu ajutorul vostru, am reuşit să strângem donații pentru 3 scaune rulante pe care Fundația Motivation le-a donat celor în nevoie, prin proiectul Fondul Scaunelor Rulante (https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/).

Anul acesta sunt gata să alerg din nou! Pentru a transforma kilometrii alergați în scaune rulante, m-aş bucura enorm să am sprijinul vostru oferit prin donații.

Avem ocazia ca prin mica noastră contribuție să le oferim şi altora sentimentul de libertate şi mobilitate de care noi ne bucurăm în fiecare zi. Împreună îmbunătățim viețile unor oameni care merită din plin!

1000 lei = 2 scaune rulante = 2 vieți schimbate în bine

Îți mulțumesc şi te aştept alături de mine!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Maria Tohăneanu : Fundația Motivation România
Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Hai alături de mine în această cursă de suflet!