Ana-Maria Brănoiu - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

315 RON Donatii stranse
31.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Cândva, cineva a făcut o faptă bună pentru tine, acum e rândul tău!

După cum deja v-am obișnuit, și anul acesta alerg pentru Fundația Motivation la Maratonul București – ediția Virtual Run. De ce? Pentru că îmi place cauza și pentru că am încredere în schimbarea pe care Motivation o aduce în viețile oamenilor cu dizabilități. Vedeți și voi aici câteva povești ale unor copii și adulți care au primit scaune rulante de la Motivation: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Este al treilea an în care alerg 10 km din dorința de a veni în ajutorul copiilor și adulților care și-au pierdut mobilitatea.

Viața este uneori imprevizibilă și poți ajunge în situația de a avea nevoie de scaun rulant din cauza unor afecțiuni medicale neprevăzute sau a unor accidente nefericite: un accident auto chiar dacă ai mulți km la activ, cădere de pe o schelă chiar dacă ai lucart la înălțime ani buni, un plonjon în apă chiar dacă ești bun înotător.

Un scaun rulant potrivit este primul pas, absolut esențial, pentru ca oamenii care nu mai pot merge să își recapete mobilitatea și să-și ducă viața mai departe.

1000 lei = două scaune rulante donate de Motivation

Hai cu mine în această cursă de suflet! Susține cauza Motivation cu o donație!

#ÎmpreunăSchimbămVieți #TeamMotivation


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

3 Donatii

Anonymous

15 RON
04 Oct 2021
01 Oct 2021

Anonymous

150 RON
29 Sep 2021