Marian Ancuta - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a mobiliza donații pentru un scaun rulant!

475 RON Donatii stranse
95% Complete
500 RON Target
8 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Când ne pasă și de cei de lângă noi ca de noi înșine, devenim cu adevărat umani.

Faptele bune nu au un număr limitat așa că am ales să alerg și anul acesta pentru cauza Fundației Motivation la Maratonul București - editia Virtual Run, din Octombrie.

Motivația mea este de a mobiliza donații de 500 lei, echivalentul unui scaun rulant pe care Motivation îl donează.

Cred că cei care folosesc scaune rulante au niște povești de viață captivante. Mă bucur mult să am ocazia de a contribui puțin la aceste povești. Un scaun rulant potrivit #schimbăpovestea: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

8 Donatii

Ione

75 RON
08 Oct 2021

Anonymous

30 RON
07 Oct 2021

Sirbu Ciprian

30 RON
Bravo!
07 Oct 2021

Anonymous

100 RON
La cat mai multi bani stransi!
07 Oct 2021
07 Oct 2021

Anonymous

50 RON
The joy of joi
07 Oct 2021
Să facem galerie! :)
07 Oct 2021

Anonymous

15 RON
Mult succes!