Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Ioana Podeanu Fundația Motivation România

58% Complete
580 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, eu sunt Ioana și sunt un om pasionat de tot ce înseamnă sport și mișcare.  Alergatul aș putea spune că este în top 3 activități preferate pentru că mă face mereu să îmi depășesc limitele.

Prin meseria pe care o am, sunt medic, m-am întâlnit de multe ori cu oameni cu dizabilități, cunosc bine dificultățile cu care ei se confruntă zi de zi și știu câtă nevoie au de susținerea celor din jur.

Deși uneori simt că ziua nu are suficiente ore pentru câte mi-aș dori să realizez, am acceptat provocarea de a alerga pentru Fundația Motivation deoarece îmi doresc ca toate persoanele care au suferit un accident și sunt acum în scaun rulant să își redobândească  independența.

Experiența anului în care am locuit în Franța m-a făcut să realizez cât de bine funcționează sistemul lor pentru persoanele care rămân cu dizabilități în urma accidentelor. Aici mă refer la îngrijiri de sănătate la domiciliu, susținere psihologică și, nu în ultimul rând, asigurarea unui scaun rulant care să satisfacă nevoile individuale. Scopul este recăpătarea mobilității, a stării de bine și reintroducerea omului în societate. Acolo, toate aceste servicii sunt gratuite. Din păcate, la noi nu sunt sau suma decontată de sistemul de asigurări de sănătate este prea mică. Dar asta nu înseamnă  că nu există soluții. Iar una dintre ele este Fondul Scaunelor Rulante, proiect al Fundației Motivation prin care aceasta donează scaune rulante recondiționate și adaptate fiecărui utilizator în parte. În felul acesta, persoanele care au anumite dizabilități vor putea să își recapte treptat independența și să se reintegereze în societate în ciuda tuturor obstacolelor.

Sunt convinsă că lumea în care trăim se schimbă cu gesturi mici, făcute de fiecare om în fiecare zi.

Vă cer așadar sprijinul pentru a le oferi un ajutor. Mi-am propus să strâng 1000 RON din donații. Vă invit să donăm împreună și să le dăm posibilitatea acestor oameni să își continue viața cât mai frumos deoarece mai au atât de multe de arătat și de oferit lumii.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

6 Donații

16 Nov 2021
03 Nov 2021
01 Nov 2021
31 Oct 2021
30 Oct 2021
22 Oct 2021
Ioana Podeanu : Fundația Motivation România
Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!