Nicoleta Teșa - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

230 RON Donatii stranse
23% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare! Pentru că am supraviețuit alergării de anul trecut și pentru că am făcut echipă bună la strângerea de donații, anul acesta alerg din nou cursa de 10 km la Maratonul București, pentru Fundația Motivation.

Nu știu dacă alergarea va fi fizică sau voi alerga virtual (adică singură pe drum) dar nu asta este important. Important este că voi lua startul cursei și împreună vom strânge donații care vor ajuta două persoane să primească câte un scaun rulant.

Sunt activă din fire și sunt de părere că mobilitatea și libertatea de mișcare sunt lucruri prețioase în viață. De aici și motivația mea de a mobiliza fonduri pentru două scaune rulante care să schimbe în bine viața a două persoane. Scaunul rulant ține, cumva, locul picioarelor și trebuie să i se potrivească utilizatorului așa cum ni se potrivesc pantofii, doar că noi putem alerga fără pantofi iar ei nu se pot deplasa fără un scaun rulant.

Câteva dintre poveștile oamenilor care au primit donații de scaune rulante de la Motivation găsiți pe https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

M-aș bucura să îmi fiți alături în acest mic proiect de fundraising!

1000 RON = 2 scaune rulante donate de Motivation

#ÎmpreunăSchimbămVieți
#schimbapovestea
www.motivation.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

5 Donatii

08 Oct 2021
08 Oct 2021
08 Oct 2021

Geta Radu

50 RON
08 Oct 2021
05 Oct 2021