Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Nicoleta Teșa Fundația Motivation România

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare! Pentru că am supraviețuit alergării de anul trecut și pentru că am făcut echipă bună la strângerea de donații, anul acesta alerg din nou cursa de 10 km la Maratonul București, pentru Fundația Motivation.

Nu știu dacă alergarea va fi fizică sau voi alerga virtual (adică singură pe drum) dar nu asta este important. Important este că voi lua startul cursei și împreună vom strânge donații care vor ajuta două persoane să primească câte un scaun rulant.

Sunt activă din fire și sunt de părere că mobilitatea și libertatea de mișcare sunt lucruri prețioase în viață. De aici și motivația mea de a mobiliza fonduri pentru două scaune rulante care să schimbe în bine viața a două persoane. Scaunul rulant ține, cumva, locul picioarelor și trebuie să i se potrivească utilizatorului așa cum ni se potrivesc pantofii, doar că noi putem alerga fără pantofi iar ei nu se pot deplasa fără un scaun rulant.

Câteva dintre poveștile oamenilor care au primit donații de scaune rulante de la Motivation găsiți pe https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

M-aș bucura să îmi fiți alături în acest mic proiect de fundraising!

1000 RON = 2 scaune rulante donate de Motivation

#ÎmpreunăSchimbămVieți
#schimbapovestea
www.motivation.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

8 Donații

Cătălin Dumitru

50 RON
28 Oct 2021

Anonim Anonim

670 RON
28 Oct 2021
27 Oct 2021
08 Oct 2021
08 Oct 2021
08 Oct 2021

Geta Radu

50 RON
08 Oct 2021
05 Oct 2021
Nicoleta Teșa : Fundația Motivation România
Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!