Sînziana Wolff - Fundatia Motivation

Donează și dăm libertate împreună!

1,625 RON Donatii stranse
40.625% Complete
4,000 RON Target
12 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul ăsta e a treia mea aventură cu Motivation la Maratonul Raiffeisen și pare că devine o chestie serioasă între noi. 

Anul trecut am avut norocul și onoarea să fiu susținută cu 43 de donații de la oameni absolut minunați, care s-au transformat în 8 scaune rulante pentru viață activă. 8 oameni și-au primit înapoi libertatea de mișcarea datorită unor oameni extraordinari, care s-au distrat pe seama mea și a antrenamentelor mele. Și nu aș fi vrut deloc să fie altfel ❤ 

Acum, aventura continuă. Mi-am propus să strâng din nou bani pentru 8 scaune. Intimidant? Provocator? Lipsă de condiție fizică? Pisici gantere? 

Ca de obicei, trebuie să stai lângă mine pe Facebook ca să afli răspunsul - dar da, răspunsul e da la toate. 

Hai să ajutăm împreună încă 8 oameni de care are grijă Fundația Motivation și să le redăm libertatea de mișcare. Donează online mai jos. Îți mulțumesc din inimă ❤


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

12 Donatii

50 RON
Succes!
15 Oct 2021
300 RON
11 Oct 2021

Anonymous

75 RON
11 Oct 2021

Agent 47

100 RON
Helping one person might not change the whole world but it could change the world for one person!
11 Oct 2021
Ma bucur ca revii in forta ! Si cu umorul si cu motivatia. Mult succes iti doresc si la cat mai multe batai cu apa in bucatarie.
11 Oct 2021

Valentin Nedelcu

50 RON
Bravooo, felicitări.
07 Oct 2021
Postarile tale imi pun mereu zambetul pe buze si in cea de azi m am regasit si eu. Mult spor iti doresc!
06 Oct 2021
Mult succes Sinzi!
06 Oct 2021

Anonymous

150 RON
06 Oct 2021
Multa sustinere de la Valcea!
05 Oct 2021

Moni

100 RON
Mult succes tie si minunatei echipe Motivation!
05 Oct 2021
Baftă și felicitări pentru ceea ce faci! 🤗
05 Oct 2021