Dana Cluve - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

250 RON Donatii stranse
25% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Până de curând am făcut parte din echipa Motivation! Astfel, am avut șansa să cunosc oameni care folosesc scaune rulante, care sunt independenți și nu permit ca dizabilitatea pe care o au să le împiedice activitatea la serviciu. 

Am aflat despre poveștile de viață ale multor oameni care au ajuns să folosească scaune rulante. În fiecare zi sunt copii sau adulți care își pierd mobilitatea din cauza unor accidente sau a unor afecțiuni medicale. Motivation #schimbăpovestea acestora: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Voi alerga la Maratonul București din dorința de a strange fonduri pentru două scaune rulante pe care Motivation le va dona. Știu că e esențial ca scaunul rulant să fie potrivit pentru persoana care-l folosește. Așa cum pantofii trebuie să se potrivească celor care merg așa și scaunele rulante trebuie să fie potrivite persoanelor cu dizabilități.

M-aș bucura mult să fiți alături de mine și să mă susțineți cu donații.

Împreună #schimbămvieți!

#TeamMotivation


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

2 Donatii

Anonymous

100 RON
11 Oct 2021

RRX

150 RON
06 Oct 2021