Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!

 

Anca Visinescu Fundația Motivation România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fac parte din echipa Motivation de 3 ani ! Am șansa să cunosc oameni care folosesc scaune rulante, care sunt independenți și nu permit ca dizabilitatea pe care o au să le împiedice activitatea la serviciu. 

Am aflat despre poveștile de viață ale multor oameni care au ajuns să folosească scaune rulante. În fiecare zi sunt copii sau adulți care își pierd mobilitatea din cauza unor accidente sau a unor afecțiuni medicale. Motivation #schimbăpovestea acestora: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Voi alerga la Maratonul București din dorința de a strange fonduri pentru un scaun rulant pe care Motivation îl va dona. Știu că e esențial ca scaunul rulant să fie potrivit pentru persoana care-l folosește. Așa cum pantofii trebuie să se potrivească celor care merg așa și scaunele rulante trebuie să fie potrivite persoanelor cu dizabilități.

M-aș bucura mult să fiți alături de mine și să mă susțineți cu donații.

Haideți alături de mine în acestă cursă de suflet!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Anca Visinescu : Fundația Motivation România
Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!