Eu alerg, tu donezi și împreună strângem fonduri pentru două scaune rulante!

 

Mihai Straticiuc Fundația Motivation România

22.5% Complete
225 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

La sfârșitul lunii tare mi-aș dori să-mi pot ajuta noii prieteni de la Fundația Motivation să poată continua munca minunată pe care au început-o în urmă cu un sfert de veac.

Echipa Motivation recondiționează scaune rulante performante, oferindu-le astfel o șansă celor ce au nevoie de ele de a fi cu un pas mai aproape de o viață normală.

Sunt extrem de recunoscător că pe 30 octombrie voi putea alerga alături de #TeamMotivation la cursa de 10 km din cadrul Raiffeisen Bucharest Marathon.

Îți mulțumesc din suflet pentru că alegi să-mi fii alături pentru a contribui împreună cu niscaiva stropi de bucurie: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

1000 lei =  două scaune rulante pe care Motivation le va dona


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

3 Donații

Madalin

50 RON
Succes!
13 Oct 2021
12 Oct 2021

A N E

75 RON
Mult succes! 💕
08 Oct 2021
Mihai Straticiuc : Fundația Motivation România
Eu alerg, tu donezi și împreună strângem fonduri pentru două scaune rulante!