Mihai Straticiuc - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreună strângem fonduri pentru două scaune rulante!

225 RON Donatii stranse
22.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

La sfârșitul lunii tare mi-aș dori să-mi pot ajuta noii prieteni de la Fundația Motivation să poată continua munca minunată pe care au început-o în urmă cu un sfert de veac.

Echipa Motivation recondiționează scaune rulante performante, oferindu-le astfel o șansă celor ce au nevoie de ele de a fi cu un pas mai aproape de o viață normală.

Sunt extrem de recunoscător că pe 30 octombrie voi putea alerga alături de #TeamMotivation la cursa de 10 km din cadrul Raiffeisen Bucharest Marathon.

Îți mulțumesc din suflet pentru că alegi să-mi fii alături pentru a contribui împreună cu niscaiva stropi de bucurie: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

1000 lei =  două scaune rulante pe care Motivation le va dona


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

3 Donatii

Madalin

50 RON
Succes!
13 Oct 2021
12 Oct 2021

A N E

75 RON
Mult succes! 💕
08 Oct 2021