Dorin Panait - Fundatia Motivation

Eu alerg 42 de km, tu donezi și împreună strângem fonduri pentru un scaun rulant!

640 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cursa de maraton reprezintă o provocare pentru orice alergător. Copiii și adulții care și-au pierdut mobilitatea se confruntă cu un “maraton” de provocări în fiecare zi.

Anul acesta am ales să alerg alături de echipa Motivation, pentru a-mi oferi sprijinul persoanelor cu dizabilități. Și tu poți ajuta oamenii care și-au pierdut mobilitatea donând pentru  scaune rulante.

Împreună putem aduce un zambet pe chipul acestor persoane printr-o donație (orice suma ajută).

Pentru fiecare 500 de lei strânși, fundația Motivation va dona un scaun rulant unei persoane cu dizabilități.

Vedeți și voi povești de viață ale unor copii și adulți care au primit scaune rulante de la Motivation: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

7 Donatii

28 Oct 2021
23 Oct 2021
18 Oct 2021

Anonymous

150 RON
15 Oct 2021

Anonymous

30 RON
15 Oct 2021

Anonymous

30 RON
Felicitări Doc
13 Oct 2021
13 Oct 2021