Marius Puscasu - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreună strângem fonduri pentru un scaun rulant!

685 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred cu tărie că vorbim de pur egoism atunci când putem să ajutăm, să oferim, să schimbăm ceva în jurul nostru prin propriul exemplu dar ALEGEM să nu facem nimic. Asta este reala mea motivație în orice fac.

Cu siguranță și eu am doza mea de egoism și cu siguranță am multe lucruri de îmbunătățit la mine.

Tot ce știu este că în fiecare zi încerc să termin cu cea mai bună versiune a mea. Astăzi, Fundația Motivation doar vine în completarea motivației mele :).

Alerg cursa de 10 km la Maratonul București și îmi doresc să vă mobilizez și pe voi să mă susțineți, să donați și împreună să strângem 500 lei, pentru un scaun rulant pe care Motivation îl va dona: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Împreună punem în mișcare roțile schimbării!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

8 Donatii

Anonymous

10 RON
Felicitari Marius!
30 Oct 2021

Anonymous

100 RON
30 Oct 2021

Anonymous

75 RON
29 Oct 2021
21 Oct 2021

Anonymous

50 RON
15 Oct 2021

Misha

75 RON
Felicitări pentru implicare, Marius!
15 Oct 2021
Felicitari, Marius!
15 Oct 2021

Anonymous

150 RON
Impreuna mergem inainte
15 Oct 2021