Anca Robu - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru 3 scaune rulante! Donează și tu!

763 RON Donatii stranse
50.866666666667% Complete
1,500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Și anul ăsta am decis să particip la competiția virtuală Bucharest Marathon 2021 pentru a ajuta persoanele cu dizabilități să primească donații de scaune rulante potrivite și adaptate nevoilor lor. Astfel își vor putea relua viața de dinaintea pierderii mobilității și vor avea, din nou, libertate de mișcare și o viață independentă.

Am nevoie de ajutorul vostru și în acest an pentru a aduna fonduri pentru 3 scaune rulante.

Încă din 2017 am reușit să strângem împreună fonduri pentru a face viața mai buna unor oameni care au trecut prin experiențe tragice ce i-au făcut dependenți de ajutorul celor din jur.

M-aș bucura să accesați pagina web a Fundației Motivation, https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/ și să citiți câteva povești de viață ale unor copii și adulți care au primit scaune rulante potrivite vârstei, abilităților și nevoilor lor și astfel viața lor s-a schimbat în bine.

Dacă doriți să mă susțineți în acest proiect de fundraising personal vă rog să donați cât vi se pare potrivit. Împreună putem face schimbări în bine care să conteze.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

8 Donatii

A

150 RON
30 Oct 2021
Felicitari pentru inițiativa !! Imi sunt foarte dragi oamenii de la Motivation! Multa stima lor!
29 Oct 2021
Baga mare Ancutz!
29 Oct 2021

Florin Ghioca

30 RON
Puțin și din partea președintelui :)
29 Oct 2021

Anonymous

53 RON
Succes!
27 Oct 2021

Anonymous

30 RON
Felicitari si spor la alergare!
27 Oct 2021

Anca

150 RON
18 Oct 2021
50 RON
Sa sparga cineva gheața :)
18 Oct 2021