Valentin Ionut Nedelcu - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreună strângem donații pentru 4 scaune rulante!

515 RON Donatii stranse
25.75% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Devine tradiție alergarea la Maratonul București alături de #TeamMotivation. 

Alergarea în #TeamMotivation m-a adus mai aproape de oamenii care folosesc scaune rulante. Am fost impresionat de energia și atitudinea lor pozitivă și am realizat că indiferent de modul de deplasare, cu sau fără scaune rulante, sportul aduce oamenii împreună.

Pe 30 Octombrie voi alerga 10 km pentru cauza Fundației Motivation. Motivația mea este de a strânge donații de 2000 RON, bani necesari pentru ca Motivation să poată dona 4 scaune rulante și astfel să redea libertatea de mișcare unor oameni care și-au pierdut mobilitatea în diferite accidente sau din cauza unor afecțiuni medicale.

2000 RON = 4 scaune rulante donate de Motivation

Am convingerea să voi, prietenii mei, mă veți susține și anul acesta cu donații și împreună vom schimba patru vieți: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Mai multe despre prietenii de la Fundația Motivation găsiți pe www.motivation.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

6 Donatii

Alina C

105 RON
Felicitări pentru inițiativă!
28 Oct 2021

Mariana Ene

100 RON
18 Oct 2021
Succes!
18 Oct 2021
150 RON
18 Oct 2021
18 Oct 2021
18 Oct 2021