Alerg și îmi doresc să strâng donații pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!

 

Gabriel Umberto Mirea Fundatia Motivation

12% Complete
60 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Maratonul Internaționl București, o nouă ocazie în care sa îmi pun picioarele la bătaie în sprijinul oamenilor cu dizabilități.

Un scaun rulant performant poate să ajute la îndeplinirea cu succes a activităților zilnice și aduce mobilitate în viața cuiva cu dizabilitate motorie.

Împreună putem să aducem bucurie în sufletul unui seamăn.

21k din partea mea, o mică atenție din partea, donații și din partea voastră și împreună strângem fonduri pentru un scaun rulant performant.

500=valoarea unui scaun rulant donat de Fundația Motivation=o viață schimbată în bine

Uite aici câteva povești ale unor oameni care au primit deja scaune rulante de la Motivation:https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

2 Donations

30 Oct 2021
Succes
30 Oct 2021